Principi kvaliteta SEAT

"Mi smo SEAT, mi smo strastveni perfekcionisti"

SEAT je dinamičan i mladalački inspirisan brend. Razvijamo i proizvodimo pouzdane i odlične automobile. Najvažniji cilj tima je da inspiriše naše klijente i prevaziđe njihova očekivanja. Sve divizije su dosljedno prilagođene ovim strateškim zahtjevima.

Naša primarna briga nije samo da pružimo bolji kvalitet od konkurencije kada je u pitanju pouzdanost i vrijednost, već i da nadmašimo očekivanja spoljnih i unutrašnjih kupaca u tržišnim segmentima u kojima poslujemo.

Efikasnost procesa obezbjeđuje postizanje ciljeva i optimalno korišćenje resursa.

Osposobljavanjem i razmjenom znanja obezbjeđujemo kontinuirani razvoj cijelog našeg tima. Na kraju krajeva, zaposleni značajno doprinose kvalitetu proizvoda i uspjehu kompanije.

Ispunjavanje naše ekološke i društvene misije je preduslov za izgradnju povjerenja, jačanje našeg kredibiliteta i promovisanje imidža naše marke. Naši kooperativni odnosi sa dobavljačima, trgovcima, akcionarima i drugim kompanijama predstavljaju osnovu za stabilno i profitabilno poslovanje za sve zainteresovane strane.

Svi zaposleni na svim nivoima hijerarhije razmišljaju i djeluju u okviru uspostavljenih procesa, čime doprinose ostvarivanju ciljeva kompanije u okviru svojih odgovornosti.

U poređenju sa konkurencijom, razlikujemo se inovativnim, efikasnim i jednostavnim mobilnim rješenjima koja nam obezbjeđuju jedinstven položaj u automobilskoj industriji.