SEAT Originalni delovi®

Kvalitet se isplati

Prijatelj životne sredine

AdBlue® Tehnologija

AdBlue® je servisni fluid za upravljanje dizel motorima sa SCR katalizatorskom tehnologijom. Smanjuje štetne azotne okside u izduvnim gasovima modernih dizel motora i pomaže da se ispune sve stroži propisi o potrošnji goriva i emisiji štetnih gasova u Evropskoj uniji.

Savet: Dopunite AdBlue® kod vašeg servisnog partnera. Brzo, čisto i jeftino!

Informacije o akumulatoru

Zamena akumulatora

Blagi tretman akumulatora produžava život i može odložiti potrebnu zamenu.

Obratite pažnju na signale upozorenja, kao što su kratka svetla ili problemi sa pokretanjem motora. Ako se motor ne pokrene odmah nakon aktiviranja paljenja, to može biti zbog neispravnog akumulatora.

Za optimalnu bezbednost

Servis kočnica

Kočioni diskovi su pored kočionih pločica, najčešće korišćeni delovi kočionog sistema. Verujte originalnom SEAT kvalitetu i profesionalnoj instalaciji od strane naših obučenih SEAT stručnjaka.

Produžite životni vek motora

Dopuna motornog ulja

Motorno ulje obezbeđuje savršeno podmazivanje motora tako što smanjuje mehaničko trenje na pokretnim delovima motora. Na taj način se sprečava habanje i propadanje metalnih delova. Visokokvalitetna motorna ulja odlikuju se ekonomičnom potrošnjom goriva i dužim intervalima zamene ulja. To obezbeđuje duži životni vek vašeg motora.

Informaicje o amortizerima

Amortizeri

Popravka i zamena

Oštećeni amortizeri povećavaju sigurnosni rizik produžavajući put kočenja i smanjujući stabilnost vozila. Stoga ih treba zameniti što je pre moguće.

SEAT originalni amortizeri su optimalno usklađeni sa vašim vozilom i obezbeđuju sigurno iskustvo vožnje.

Bezbednost u saobraćaju

Zamena i popravka vetrobranskog stakla

90% svih informacija koje se tiču bezbednosti vide se kroz vetrobransko staklo. Pravilnim pregledom vetrobrana aktivno se doprinosi bezbednosti na putu. Iako je vetrobransko staklo posebno stabilno, kamenčići mogu da ga oštate. U slučaju oštećenja potrebna je zamena vetrobrana, ali nije uvek i neophodna - često se oštećenja mogu lako popraviti.

Provera zupčastog kaiša

Zupčasti kaiš

Zupčasti kaiševi su delovi koji se podvrgavaju pregledu tokom inspekcije i možda ih je potrebno zameniti. Budući da su zupčasti kaiševi trajno izloženi velikom naprezanju, na njih treba obratiti posebnu pažnju. Oštećeni zupčasti kaiš može dovesti do skupog oštećenja motora.

Očuvanje vrednosti i kvalitet

SEAT Originalni delovi®

Ukoliko ste se odlučili za SEAT, odlučili ste se za najmoderniju tehnologiju, dugotrajnost i kvalitet. To je zahtev koji se ogleda u svim SEAT Originalnim delovima®. Da bi se zadržale karakteristike vozila tokom clokupnog veka trajanja i da sve komponente zajedno harmonično funkcionišu o tome vode računa SEAT Servis i Seat originalni delovi®. Ugradnja SEAT originalnih delova doprinosi očuvanju vrednosti vozila.

Informacije o oštećenju boje

Oštećenje boje

Makadam, vremenske neprilike, nepažnja prilikom partkiranja: ogrebotine na boji se brzo dogode. Brza popravka nije važna samo iz estetskih razloga. Oštećenje boje može dovesti do rđe ili naknadnih velikih popravki.

Saznajte više o različitim vrstama oštećenja boje i kako da ih najbolje popravite.

Informacije o osvetljenju

Osvetljenje

Neispravne sijalice u vozilu treba odmah zameniti kako se ne bi ugrozila bezbednost. Ali koja je prava sijalica?

Sa originalnim SEAT delovima možete biti uvereni da se savršeno uklapaju u vaš SEAT.