SEAT Originalni djelovi®

Kvalitet se isplati

Prijatelj životne sredine

AdBlue® Tehnologija

AdBlue® je servisni fluid za upravljanje dizel motorima sa SCR katalizatorskom tehnologijom. Smanjuje štetne azotne okside u izduvnim gasovima modernih dizel motora i pomaže da se ispune sve strožiji propisi o potrošnji goriva i emisiji štetnih gasova u Evropskoj uniji.

Savet: Dopunite AdBlue® kod vašeg servisnog partnera. Brzo, čisto i jeftino!

Informacije o akumulatoru

Zamjena akumulatora

Blagi tretman akumulatora produžava život i može odložiti potrebnu zamjenu.

Obratite pažnju na signale upozorenja, kao što su kratka svjetla ili problemi sa pokretanjem motora. Ako se motor ne pokrene odmah nakon aktiviranja paljenja, to može biti zbog neispravnog akumulatora.

Za optimalnu bezbjednost

Servis kočnica

Kočioni diskovi su pored kočionih pločica, najčešće korišćeni djelovi kočionog sistema. Vjerujte originalnom SEAT kvalitetu i profesionalnoj instalaciji od strane naših obučenih SEAT stručnjaka.

Produžite životni vijek motora

Dopuna motornog ulja

Motorno ulje obezbjeđuje savršeno podmazivanje motora tako što smanjuje mehaničko trenje na pokretnim djelovima motora. Na taj način se sprečava habanje i propadanje metalnih djelova. Visokokvalitetna motorna ulja odlikuju se ekonomičnom potrošnjom goriva i dužim intervalima zamjene ulja. To obezbjeđuje duži životni vijek vašeg motora.

Informacije o amortizerima

Amortizeri

Popravka i zamjena

Oštećeni amortizeri povećavaju sigurnosni rizik produžavajući put kočenja i smanjujući stabilnost vozila. Stoga ih treba zamijeniti što je prije moguće.

SEAT originalni amortizeri su optimalno usklađeni sa vašim vozilom i obezbjeđuju sigurno iskustvo vožnje.

Bezbjednost u saobraćaju

Zamjena i popravka vjetrobranskog stakla

90% svih informacija koje se tiču bezbjednosti vide se kroz vjetrobransko staklo. Pravilnim pregledom vjetrobrana aktivno se doprinosi bezbjednosti na putu. Iako je vjetrobransko staklo posebno stabilno, kamenčići mogu da ga oštete. U slučaju oštećenja potrebna je zamjena vjetrobrana, ali nije uvijek i neophodna - često se oštećenja mogu lako popraviti.

Provjera zupčastog kaiša

Zupčasti kaiš

Zupčasti kaiševi su djelovi koji se podvrgavaju pregledu tokom inspekcije i možda ih je potrebno zamijeniti. Budući da su zupčasti kaiševi trajno izloženi velikom naprezanju, na njih treba obratiti posebnu pažnju. Oštećeni zupčasti kaiš može dovesti do skupog oštećenja motora.

Očuvanje vrijednosti i kvaliteta

SEAT Originalni djelovi®

Ukoliko ste se odlučili za SEAT, odlučili ste se za najmoderniju tehnologiju, dugotrajnost i kvalitet. To je zahtjev koji se ogleda u svim SEAT Originalnim djelovima®. Da bi se zadržale karakteristike vozila tokom cjelokupnog vijeka trajanja i da sve komponente zajedno harmonično funkcionišu o tome vode računa SEAT Servis i SEAT originalni djelovi®. Ugradnja SEAT originalnih djelova doprinosi očuvanju vrijednosti vozila.

Informacije o oštećenju boje

Oštećenje boje

Makadam, vremenske neprilike, nepažnja prilikom partkiranja: ogrebotine na boji se brzo dogode. Brza popravka nije važna samo iz estetskih razloga. Oštećenje boje može dovesti do rđe ili naknadnih velikih popravki.

Saznajte više o različitim vrstama oštećenja boje i kako da ih najbolje popravite.

Informacije o osvjetljenju

Osvjetljenje

Neispravne sijalice u vozilu treba odmah zamijeniti kako se ne bi ugrozila bezbjednost. Ali koja je prava sijalica?

Sa originalnim SEAT delovima možete biti uvjereni da se savršeno uklapaju u vaš SEAT.