Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
SEAT Originalna dodatna oprema®

VEĆA PONUDA, VEĆE UŽIVANJE

Ako ste ikad pomislili da Vašem SEAT Leon ST nešto nedostaje, trebalo bi da znate da na raspolaganju imate veliki broj dodatnih elemenata. Otkrijte šta još može da Vam ponudi Vaš SEAT Leon ST.

Dodaci

Kompletirajte svoje iskustvo

ZAVJESICE

Zaštitite svoju porodicu od sunčevih zraka zavjesicama za zadnje i bočna zadnja stakla. Poboljšaće vidljivost i klimu u Vašem vozilu.

SPORTSKE PEDALE

Unaprijedite sportsku unutrašnjost. Aluminijumske obloge sportskog dizajna sa gumenom površinom protiv klizanja unaprijediće iskustvo sportske vožnje.

PRAKTIČNI DODACI

Od pregrada za čaše do različitih pregrada za odlaganje koje se nalaze sakrivene po čitavom vozilu.

krovni kofer

Rješenje za svaki tip prtljaga

Idete na plažu, planinu ili jednostavno na vikend odmor? O kakvoj god da se aktivnosti radi Vaše vozilo je spremno da transportuje Vašu opremu bezbjedno, zahvaljujući krovnom koferu.

Prekrivka za dodatnu zaštitu

Čuvajte ga pokivenog

Zaštitite spoljašnjost vašeg sportskog novog SEAT Leona ST pomoću jednostavne i praktične crvene prekrivke. Ne dozvolite da vremenski uslovi i prašina pokvare njegov dobar izgled.

DEKORATIVNI DETALJI

Puno ideja

Učinite unutrašnjost Vašeg vozila još udobnijom, praktičnijom i ljepšom. Aluminijumski detalj na pragovima, ukrasne lajsne na vratima kao i organizator prostora za sitnice doprinjeće izgledu i praktičnosti unutrašnjeg prostora  vašeg  SEAT-a.

INFOTAINMENT

Tehnologija poslednje generacije

Najmodernija tehnologija se nalazi i pod haubom i u unutrašnjosti novog SEAT Leona ST. Obezbjeđena je povezivost sa Vašim pametnim telefonom, možete se usredsrediti na vožnju i u isto vreme obavljati telefonski razgovor. Navigacioni sistem će vam prikazati najkraći put do željene destinacije.

ZAŠTITA

Dobro zaštićen

Da vaš SEAT Leon ST što duže izgleda kao nov, iako ste već prešli puno kilometara sa njim, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavjesice blatobrana.

BEZBJEDNOST

Sigurni na putu

Sigurnost jedna je od najvažnijih stvari za nas, zato mi u SEAT Originalnoj dodatnoj i sigurnosnoj opremi ne pravimo kompromise. To važi kako za dječija sigurnosna sjedišta tako i za lance za snijeg.

SEAT partner u Vašoj blizini