Full Link

Umreženi na putu.

Želite da razgovarate sa prijateljima i porodicom gdje god se nalazili? Ili čitajte najnovije e-mailove na udoban i siguran način? Rješenje je Full Link, vaša veza sa svijetom.

Povezivanje

Uvijek ostanite povezani.

SEAT Full Link je tehnologija koja povezuje vaš pametni telefon sa vašim infotainment sistemom. Moderno rješenje za povezivanje koje karakteriše visoka bezbjednost u budućnosti.

MirrorLink™

Vaša veza sa svijetom.

MirrorLink ™ povezuje vaš Android pametni telefon sa vašim SEAT-om. Više funkcija, više informacija. I možete ga u potpunosti fokusirati na put. MirrorLink ™ je kompatibilan sa mnogim Android uređajima - pregled se može naći ovde:

www.mirrorlink.com/phones

Android AutoTM

Pametni telefoni olakšavaju život.

Imate Android 5.0 ili noviji? Uz Android Auto ™ glasovnu kontrolu, možete praktično koristiti Google usluge i kompatibilne aplikacije za vrijeme vožnje. Android Auto ™ je kompatibilan sa većinom Android uređaja, a pregled se može naći ovde:

www.android.com/auto

Apple CarPlay™

Otvorite za nove veze.

Siri je spreman da radi sa vašim SEAT-om. Apple CarPlay ™ interaktivna tehnologija stavlja vaš iPhone u vaš automobil. Apple CarPlay ™ je kompatibilan sa iPhone 5 i kasnijim generacijama, a pregled se može naći ovdje:

www.apple.com/ios/carplay

Mislite unaprijed

Budućnost danas.

Neki se brinu za budućnost. SEAT već danas pronalazi rješenja. Od TGI Hibrid-a do Full Link-a na Shazam i BeatsAudio ™: Budućnost počinje sada.